Четвъртък, Септември 29, 2016
   
Text Size

Реклама

hefes
nov-vek_prevodi

Новини

Шум и Блясък

Реклама

alfa-metal

Имоти на 182 длъжници в областта обявени на търг

Хотели, бензиностанция, десетки апартаменти и къщи са сред описаните за публична продан

Общо 182 имота на длъжници от Хасковска област са предложени за продажба от тримата частни съдебни изпълнители, действащи на територията на областния център. Най-многобройните недвижимости, предложени за публична продан към вчерашна дата са апартаментите - 43 на брой. От тях преобладават най-вече двустайните и тристайни жилища.
Къщите на борчлиите, които се предлагат за публична продажба са общо 26. На 10 задлъжнели към кредитори хора, съдебните изпълнители са обявили за продан етажи от къщи.

Урегулираните парцели, станали обект на ипотечен договор, които се предлагат на търг са 28. Сред заложените имоти, предлагани на тезгяха са 8 магазина, 4 вили, 6 гаража, 2 заведения, 9 склада. Извадени за публична продан са също 6 търговски и 6 производствени имота в областта. Двама от длъжниците към банки се налага да се разделят с хотелите си, на друг продават бензиностанция на бул. "В. Левски" в Хасково. Заради борчове на тезгяха са извадени и 18 парцела земеделска земя. Обект на публична продан са още други 4 по-малки имота.

Най-моногобройните имоти, обявени на търг са в Хасково - 69. Следват ги тези в Димитровград с общо 27 имота. След това се нарежда Харманли, където се продават 18 имота. Най-малко описани за продан имоти има в Свиленград - 10 броя. На търг са обявени 5 имота в Симеоновград и по 1 до 3 в селата.

Добави коментар


Защитен код
Обнови

В момента има 330 посетителя в сайта

Login Form